Edicions

PN010 – Sepvlcre – Omnes Morimur

Sepvlcre toca low-fi dark ambient pestilent amb influences de bandes com Funeral Mantra o Common Eider/King Eider. Edició limitada a 25 còpies.

Les deu primeres comandes s’enviaran amb un regal molt especial: un linogravat creat per l’artista @xavi rentboy (instagram: @artxkasa)

 

k73k72k7

 

PN-008 Totengott – The Abyss

Pesta Negra edita per primer cop en cassette l’àlbum “The Abyss” dels asturians Totengott.

Un LP que es mou entre el Doom/Death i el Metall Negre de la primera onada, amb reminiscències als primers Celtic Frost.

El vinil fou editat el 2019 per la discogràfica holandesa Burning world Records i el Cd per Xtreem Music.

toten

PN-006 Sota Terra – Declivi

Primer llarga duració del grup de Crust Punk reusenc. L’edició és en dos formats. Cassette Pro-Tape blanc limitat a 50 còpies i el vinil 12″. El vinil està coeditat pel següents segells:

Catábasis Records, Ojalá Me Muera Records, Impure Records, Muerte Matar Records, No Humano Records, Hecatombre Records, The Rat Monkey Records i Pesta Negra Records.

Gravat, mesclat i masterizat per Gerard Porqueres als estudis Heartwork Recording Studios (Barcelona, Abril de 2019).

Portada per Hellishrazor: www.instagram.com/hellishrazor666murderous

PN-004 Split Mixomatosis / La Puta de Dios

Com una sepsis brutal el k7 PN004 split a dos bandes de Mixomatosis/La Puta de Dios arrasarà el Camp de Tarragona desencadenant una inflamació generalitzada que conduirà a la formació de coàguls de sang i filtració de vasos sanguinis.

Mixomatosis és LA banda de grindcore del camp, practiquen un grindcore brutal de la vella escola, de temàtica gore i directes absolutament frenètics. Amb gairebé 30 anys de tortura auditiva són la banda més veterana que hem editat. En aquest Split ens presenten un rehearsal de 1993, una autèntica peça de Museu.

La Puta de Dios practiquen un estil de punk similar als grups d’anarcopunk anglès dels finals dels 70-80 pujat de revolucions. Les lletres toquen temes com la rebel·lió, crítica socials, veïnes detestables i gossos entranyables. També són veterans de l’escena del Camp amb uns valors sòlids i ben definits.

 

L’edició és limitada a 40 còpies en cassette!

Mixomatosis - La Puta de Dios

PN-003 Split Ósserp / Assot / Sota Terra / Godmode

Des de varis punts de la terra catalana (Barcelona, Montseny i Reus) arriba aquest Split a 4 bandes cargat de mala llet. Grups referents de Catalunya en els seus estils, des del Death Metal amb tots rock’n roll d’Assot, passant pel Death/Grind d’Ósserp, al Crust Punk de Sota Terra i al Death Metal Pesat de Godmode (va ser la seva última edició). Una peça única limitada a 100 còpies amb portada i artwork de César Valladares.

 

split osserp